Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars zet na titel hoog in en vist in de vijvers van de grootste clubs

Laatste update:

Op 7 augustus wordt bekend welke horde Antwerp dient te nemen richting de groepsfase van de Champions League, als in het Zwitserse Nyon de loting voor de play-offronde wordt verricht. De Belgische landskampioen komt hoe dan ook een andere landskampioen tegen. PSV is dus geen optie. Galatasaray wordt gezien als moeilijkste opponent. Mocht de equipe van Mark van Bommel over twee wedstrijden als sterkste uit de bus komen, dan wachten sowieso zes duels in de groepsfase.

De kans bestaat dat Calvin Stengs behouden blijft voor Antwerp. De buitenspeler werd afgelopen seizoen gehuurd van OGC Nice. The Great Old heeft geen optie tot koop weten te bedingen, maar volgens informatie van bovengenoemd dagblad gaat Overmars 'de nodige inspanningen leveren' om Stengs binnenboord te houden. Dat geldt ook voor Gyrano Kerk, die wordt gehuurd van Lokomotiv Moskou. Branco van den Boomen stond ook op het wensenlijstje van Antwerp, maar hij koos voor een terugkeer bij Ajax.

"Het toont wel aan hoe hoog Antwerp mikt: het is de bedoeling om sportief een stap vooruit te zetten, en dus is het vissen in de vijvers van de grootste clubs", schrijft Het Nieuwsblad. "Op de Bosuil leeft het besef dat de spelersgroep op dit moment niet sterk genoeg is om hoge ogen te gooien in de Champions League - áls het al de voorrondes overleeft. De club is op zoek naar versterkingen met directe impact. De rode draad is helder. Welke speler ook beoordeeld zal worden: de lat ligt hoog."

Ook gaat Overmars op zoek naar een nieuwe linksback en opnieuw wordt daarbij de naam van Daley Blind genoemd. De Oranje-international was afgelopen winter ook al in beeld om de gang naar Antwerpen te maken, maar koos toen voor een avontuur bij Bayern München. Voor de spitspositie gaat worden gezocht naar een serieuze concurrent voor Vincent Janssen. Michael Frey komt in principe terug van een huurperiode bij Schalke 04, maar Van Bommel rekent niet op de Zwitser.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties