Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Palmer is grote plaaggeest van Botman, die met Newcastle verder wegzakt

Laatste update:

Cole Palmer is dit seizoen een van de lichtpuntjes bij Chelsea en de aanvallende middenvelder (21) was ook tegen Newcastle in vorm. De jonge Engelsman, met 15 goals en 11 assists in 36 duels in alle competities, zag Nicolas Jackson in de vijfde minuut vrij staan in de zestien, waarna de Senegalese aanvaller vervolgens zeer fraai afrondde met een hakballetje: 1-0. Daar ging overigens een fout aan vooraf van Sven Botman, die de bal pardoes bij Palmer inleverde.

Palmer bleef het restant van de eerste helft de aanjager van Chelsea, dat desondanks de gelijkmaker moest slikken. Alexander Isak schoot de bal van buiten het strafschopgebied de rechterbenedenhoek in. Raheem Sterling had de voorsprong kort daarna kunnen herstellen, ware het niet dat doelman Martin Dúbravka redding bracht voor de bezoekers.

Palmer trok na rust de leidersrol weer naar zich toe. De van Manchester City overgenomen spelmaker zag na 56 minuten een afstandsschot door de benen van Botman in het net verdwijnen, na goed voorbereidend werk van Enzo Fernández. Mykhaylo Mudryk nam een kwartier voor het einde een voorschot op de drie punten voor Chelsea: Dúbravka had geen antwoord op zijn knal.

Newcastle, waar Botman centraal achterin opereerde, wist de nederlaag op Stamford Bridge niet meer te voorkomen. De Nederlandse verdediger zag in de slotfase nog wel een kopbal worden geblokt. Enkele minuten later wist Jacob Murphy met een streep wel te scoren voor het elftal van manager Eddie Howe: 3-2.

Het werd dus nog even spannend in West-Londen, zeker ook omdat er zeven minuten aan blessuretijd werd bijgetrokken. Chelsea hield echter stand en heeft dankzij de winst op Newcastle en de elfde plaats weer uitzicht op het linkerrijtje in de Premier League.

EK


Bondscoach Gareth Southgate zag Palmer vanaf de tribune op Stamford Bridge excelleren. De uitblinker van Chelsea, met voorlopig twee interlands achter zijn naam, mag hopen op een plaats in de definitieve EK-selectie van Engeland, die in mei wereldkundig wordt gemaakt.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
6
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
14
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties