Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Paolo Maldini kan na ontslag in Milaan spoedig bij andere grootmacht tekenen'

Laatste update:

Maldini werd in juni 2019 aangesteld als technisch directeur van Milan, nadat hij het jaar daarvoor al de rol van directeur sportieve strategie en ontwikkeling bekleedde. Afgelopen juni werd Maldini net als Frederic Massara, die met eerstgenoemde de technisch eindverantwoordelijke was, door eigenaar Gerry Cardinale op straat gezet. Cardinale wilde veranderingen doorvoeren in de hoogste functies en daar werden Massara en Maldini het slachtoffer van. Het duo zou het bovendien niet eens zijn geweest met enkele bestuurlijke veranderingen die de clubeigenaren voor ogen hadden. Maldini zou volgens Corriere dello Sport binnenkort dus aan de slag kunnen gaan bij PSG, waar Campos nog wel altijd actief is als technisch adviseur.

Het huwelijk van de Portugees met de Parijzenaren is tot op heden niet zonder slag of stoot verlopen. Zo schreef Le Parisien dat Campos in oktober zijn vertrek zou aankondigen bij de club als Mbappé Parijs zou verlaten. De bestuurder en aanvaller voelden zich verraden door eigenaar Al-Khelaïfi en het Qatarese bestuur, luidde de berichtgeving. Dat had te maken met beloftes die de club niet zou zijn nagekomen na Mbappé's laatste contractverlenging in de zomer van 2022. Mbappé bleef in de winter, maar een vertrek van de steraanvaller lijkt nu dichterbij dan ooit. De Fransman wil zijn tot medio 2024 lopende contract niet verlengen en dat is in het verkeerde keelschat geschoten bij Al-Khelaïfi, die Mbappé absoluut niet transfervrij wil laten gaan.

De club zal hem daarom deze zomer nog moeten verkopen om aan hem te verdienen. Door de uitgesproken vertrekwens van Mbappé is de relatie tussen Al-Khelaïfi en Campos verder onder druk komen te staan. Campos werd afgelopen zomer pas aangesteld als technisch adviseur en het feit dat Mbappé na zijn komst de club alsnog wil verlaten, heeft tot boosheid en teleurstelling geleid bij de Qatari eigenaren. Bij een vertrek van Mbappé zien de bestuurders dan ook hun kans schoon om ook Campos te laten vertrekken. Maldini zou in dat geval zijn gedroomde opvolger zijn. Een functie naast Campos lijkt bovendien geen mogelijkheid voor Maldini, die naar verluidt heeft aangegeven de volledige technische controle in handen te willen hebben.

Nationale ploeg
Maldini heeft naast PSG echter ook een andere optie. Corriere dello Sport weet namelijk te melden dat de oud-verdediger ook op het lijstje staat bij Gabriele Gravina, de president van de Italiaanse voetbalbond FIGC. Maldini is net als Gianluigi Buffon, Gabriele Oriali en Giorgio Chiellini aangewezen om de staf rondom bondscoach Roberto Mancini te versterken. De krant weet te melden dat Maldini aan de slag kan als teamcoördinator, een functie die na het overlijden van Gianluca Vialli in januari 2023 niet is ingevuld. Maldini zou de link moeten worden tussen de kleedkamer en de bond, terwijl hij zich ook bezig zou houden met de jeugdteams van la Squadra Azzurra. Maldini heeft zelf nog geen besluit over zijn toekomst genomen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
1
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties