Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez begrijpt werkelijk niets van opmerking over uiterlijk arbiter Nick Smit

Laatste update:

In de achttiende speelminuut van het duel tussen NAC Breda en Telstar kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend van Nick Smit. Aanleiding was een vermeende handsbal van Mitch Apau, die de bal van dichtbij op zijn arm kreeg na een voorzet van Victor Wernersson.

Arbiter Nick Smit op het achtergrondscherm in de studio van ESPN

Vanaf elf meter zorgde Dominik Janosek voor de 1-1 en uiteindelijk ging NAC met de zege aan de haal. Na afloop uitte Telstar-trainer Snoei zijn woede richting Smit en maakte daarbij een opmerking over het uiterlijk van de arbiter.

"Ik ben blij dat ik me tegenwoordig in kan houden, want anders had ik weer een kaartje kunnen krijgen", zei Snoei voor de camera van ESPN. "En Smit, alsjeblieft... Het dieptepunt is dat hij na de rust met ons het veld weer op loopt en zijn excuses aanbiedt aan Apau en aan mij."

"Maar als je toch onder die plakplaatjes zit... Hij heeft twee armen vol met tattoos; doe dan ook eens stoer en raak niet onder de indruk van zo'n stadion", vervolgde Snoei. "Wuif zoiets gewoon weg. Ik vroeg hem: 'Wat heb jij dan gezien? Dacht je echt dat die arm omhoog was?' Daar had hij geen antwoord op", besloot Snoei vrijdagavond.

Perez is niet te spreken over de opmerkelijke uitspraken van Snoei. "Wat hebben die tatoeages ermee te maken? Daar ben ik nou echt wel benieuwd naar. Hij associeert dus plakplaatjes, tatoeages, met stoer zijn."

"Dat is toch totaal niet aan de orde? Wat maakt het uit of hij honderd of nul tatoeages heeft?", besluit Perez. "Ik snap wel dat het irritant is, maar om dan te beginnen over zijn uiterlijk..."

Eerste Divisie
NAC Breda
3 - 1
Telstar

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
6
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
19
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
224
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties