Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez vol onbegrip door toss van Steven Bergwijn: 'Dit is zó amateuristisch'

Laatste update:

Jan Joost van Gangelen start beelden in van de gewonnen toss van Bergwijn, die daarna niet lijkt te weten wat de bedoeling is. "Vóór de wedstrijd belde je me al, omdat Bergwijn de toss won, terwijl hij eigenlijk geen idee had van wat hij moest doen", stelt de presentator, die net als Perez niet begrijpt waarom de toss mis kan gaan.

Meer: Duel tussen RKC en Ajax definitief gestaakt na zware hoofdblessure Vaessen | Kramer gooit olie op vuur richting duel met Ajax: ‘Willen ze extra tikkie geven’

Voor Perez is het een teken van het gebrek aan professionaliteit binnen de ploeg. "Het geeft wel aan hoe onduidelijk ze naar elkaar toe zijn. Bergwijn wint gewoon de toss, maar dan wil hij Jay Gorter vragen waar ze dan moeten starten. Zoiets bespreek je van tevoren natuurlijk. Bergwijn hoort Gorter niet, dus die moet dan helemaal naar hem toe."

"Daarna zie je gewoon arbiter Danny Makkelie en Robin Pröpper tegen elkaar zeggen van: whatever", besluit Perez. "Maar dit staat gewoon super amateuristisch. Bergwijn kwam daarna weer teruglopen, maar toen was iedereen al weg."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
0
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
11
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
55
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties