Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet het somber in voor PSV'er: 'Je vraagt je af: hoe goed is hij nou?'

Laatste update:

Vertessen komt ter sprake bij een analyse van de bank van PSV. De tafel concludeert dat er sprake is van luxeproblemen in Eindhoven. "Als je nagaat wat er op de bank zat tegen NEC...", begint Roy Makaay. "Lozano zat op de bank, Til zat op de bank, Teze zat op de bank, Tillman zat op de bank..." Van Gangelen voegt de naam van Vertessen toe. "Ik denk dat die niet blij is", zegt de presentator.

Perez haakt in. "Bij Vertessen vraag je je af: 'Hoe goed is hij nou eigenlijk?'" We hebben het hier over het niveau-PSV. Daarvoor komt Vertessen nu net tekort", concludeert de Deen. Makaay werpt tegen: "In de wedstrijden dat hij Lang moest vervangen heeft hij het prima gedaan." Perez: "Zeker. Maar het is wel een twijfelgeval of hij PSV beter maakt op de lange termijn. Al is het wel een goede invaller."

Vertessen kwam tot dusver tot acht officiële wedstrijden dit seizoen, waarin hij twee keer scoorde. In twee van die wedstrijden, tegen Sturm Graz en Vitesse (beide 1-3 winst) stond de rechtspoot aan de aftrap. In beide gevallen ontbrak Noa Lang echter met een blessure. Vertessen kon deze zomer kiezen voor een (tijdelijk) vertrek, maar besloot PSV trouw te blijven. Naar verluidt had onder meer FC Midtjylland verregaande belangstelling.

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
6
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
51
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
49
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
41
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties