Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz geraakt door situatie bij Vitesse: 'Het is niet te geloven'

Laatste update:

"Het is al raar dat Vitesse op degraderen staat, maar dat de club wordt bedreigd in het voortbestaan, is nog veel erger", wordt Bosz geciteerd door De Telegraaf.

Meer: Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout

Bosz stond tussen 2013 en 2016 aan het roer in Arnhem. "Het is niet te geloven. Ik heb daar zulke mooie jaren gehad. Als je dit zo ziet… Dat doet wel echt pijn."

Toch kan de PSV-trainer, al dan niet met pijn in het hart, zijn oude club verder in de problemen brengen. Zaterdag neemt PSV het in het Philips Stadion op tegen Vitesse, dat vijf punten verwijderd is van de zestiende plek.

PSV zal het zaterdag echter wel moeten doen zonder Ismael Saibari. Volgend Bosz is de Marokkaanse middenvelder nog ver verwijderd van zijn rentree. Het blijft tevens nog de vraag of Isaac Babadi kan spelen, al gaat Bosz daar niet vanuit.

Verder zal ook Ricardo Pepi niet in actie komen tegen de Arnhemmers. De Amerikaan heeft een onbekende blessure opgelopen en gaat voor de tweede keer in zijn carrière een duel missen wegens blessureleed.

Hirving Lozano is daarentegen wel weer van de partij. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink heeft de Mexicaan donderdag volledig meegetraind en is hij fit genoeg om te spelen.

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties