Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Excelsior vervangt Marinus Dijkhuizen met jongste trainer in Nederlands betaald voetbal; Adrie Koster wordt assistent

Laatste update:

Daarmee wordt Den Uil de jongste hoofdcoach in het Nederlandse betaald voetbal. Zo lost Excelsior het vertrek van Marinus Dijkhuizen intern op. De Rotterdammers communiceerden twee weken geleden dat de wegen van Dijkhuizen en Excelsior zouden scheiden.

Zo lijkt Excelsior net voor de seizoenstart weer voorzien van een nieuwe trainer. De jonge Den Uil zal worden bijgestaan door de 69-jarige routinier Adrie Koster, zo meldt De Telegraaf.

De laatste klus van Koster dateert van 2021. In dat jaar werd hij na tweeënhalf seizoen als coach van Willem II op straat gezet. Daarna was Koster nog kortstondig lid van de raad van commissarissen bij Ajax.

In zijn eerdere carrière was Koster eindverantwoordelijke bij onder meer Ajax, Club Brugge en Jong Oranje. Tussen 1997 en 2003 was hij trainer bij Excelsior.

De verloren play-off-finale tegen NAC (6-2 verlies en 4-1 winst) betekende niet alleen de degradatie van Excelsior, maar ook het einde van het dienstverband van Dijkhuizen op Woudestein.

Dijkhuizen was sinds januari 2020 werkzaam als coach bij Excelsior en had aan het begin van het jaar zijn contract nog verlengd bij de Kralingers, maar kan nu dus op zoek naar een nieuw avontuur.

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
34
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
10
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
42
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
99

Meer sportnieuws

Reacties