Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Volendam heeft boodschap voor Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk

Laatste update:

De Oranje-international kon dinsdag tegen Oostenrijk (2-3 verlies) absoluut brengen wat hem werd verwacht. Veerman zette een reeks dramatische statistieken neer en werd door bondscoach Ronald Koeman in de 34ste minuut naar de kant gehaald.

Veerman ontving in het eerste half uur van de wedstrijd 29 keer de bal. Zestien keer daarvan slaagde hij er niet in om de bal te bezorgen bij een ploeggenoot.

Het leidde ruim tien minuten voor rust tot een pijnlijke wissel, toen Koeman hem verving voor Xavi Simons. Veermans oude club FC Volendam steekt hem nu een hart onder de riem. "In goede en in mindere tijden altijd achter onze Joey", schrijft de Keuken Kampioen Divisie-club op social media met een oranje hartje.

Valentijn Driessen zag Veerman tegen Oostenrijk niet het gewenste niveau halen. "Ik denk dat hij dit toernooi niet meer terugkeert, maar ik denk dat dit sowieso het einde van zijn interlandcarrière is. Koeman kan wat dat betreft echt kiezelhard optreden", zei de chef voetbal van De Telegraaf na afloop in een video-item.

"Normaal gesproken zit hij (Koeman, red.) er tot medio 2026, dan hebben we het WK in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Daar zal Joey Veerman niet bij zijn. Het Oranjeshirt weegt voor Veerman veel te zwaar, zelfs na een geweldig seizoen bij PSV", zo luidde de bikkelharde conclusie van Driessen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op de Copa América: Paraguay - Brazilië
2
Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
9
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
48
In de wandelgangen: Heerenveen opent jacht op felbegeerde KKD-smaakmaker
0
Ajax wil groot talent van Bayern München naar Amsterdam halen
33
Uitspraak van Nathan Aké valt volledig verkeerd bij ESPN: 'Als dit waar is...'
18

Meer sportnieuws

Reacties