Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV en het leven na Xavi Simons: 8 potentiële opvolgers op een rij

Laatste update:

Charles De Ketelaere
De pas 22-jarige middenvelder van AC Milan lijkt voorlopig de meest serieuze optie te zijn voor PSV. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad benadrukt wel dat een koopdeal haast onmogelijk lijkt gezien het prijskaartje van tussen de 35 en 40 miljoen euro om de nek van de jonge Belg. Een huurdeal ligt dus in de lijn der verwachtingen. De Ketelaere begon vorig jaar met hooggespannen verwachtingen aan zijn avontuur in Milaan, maar kon die uiteindelijk niet waarmaken. PSV lijkt een ideale club voor hem te zijn om op sportief gebied revanche te nemen. De twaalfvoudig international van de Rode Duivels staat in ieder geval open voor een vervolg in Nederland.

Charles De Ketelaere lijkt de meest serieuze optie te zijn voor PSV.

Georginio Wijnaldum
De inmiddels 32-jarige Georginio Wijnaldum had vorige maand na de halve finale in de Nations League tegen Kroatië (2-4 nederlaag) slecht nieuws voor PSV. Hij ziet een terugkeer in de Eredivisie voorlopig niet zitten, ondanks geruchten over een mogelijke terugkeer in Eindhoven. De ervaren en betrouwbare middenvelder, die tussen 2011 en 2015 enkele succesvolle jaren beleefde in het shirt van PSV, zit nu wel in een spagaat. Zijn rol bij Paris Saint-Germain lijkt definitief uitgespeeld en grote clubs uit Europa hebben deze zomer nog niet aangeklopt. In dat kader is het bij de hand nemen van PSV in de herfst van zijn loopbaan wellicht geen gekke gedachte.

Kiest Georginio Wijnaldum alsnog voor een terugkeer bij PSV?

Calvin Stengs
Voor Calvin Stengs was het een seizoen om niet snel te vergeten. Trainer Mark van Bommel posteerde hem bij Royal Antwerp FC centraal op het middenveld en in die rol had de voormalig AZ'er een belangrijk aandeel in de eerste landstitel sinds 1957. De van origine rechtsbuiten gaf al aan een langer verblijf in Antwerpen wel te zien zitten, al lijkt hij gewoon bij OGC Nice aan het nieuwe seizoen te beginnen. Transfermarkt schat Stengs (24) momenteel in op tien miljoen euro, wat normaal gesproken geen onoverkomelijk bedrag is voor PSV. De middenvelder annex aanvaller was een jaar geleden al in beeld in Eindhoven, maar hij koos toen voor een huurdeal met Royal Antwerp.

Calvin Stengs heeft een zeer geslaagd seizoen bij Royal Antwerp FC achter de rug.

Donny van de Beek
Het lijkt voor Donny van de Beek het beste om Manchester United te verlaten. De bij Ajax opgegroeide middenvelder hoeft onder manager Erik ten Hag niet te rekenen op een vaste plaats, waardoor opnieuw een seizoen als bankzitter dreigt. Van de Beek heeft in Amsterdam reeds laten zien prima te kunnen functioneren in een rol kort achter de voorhoede en gezien diens leeftijd, de Nijkerkervener is 26, moeten zijn beste jaren normaal gesproken nog komen. Hij liet zich overigens wel geldig woensdag met een prachtig doelpunt in de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon.

Of gaat Donny van de Beek voor zijn kans bij Manchester United?

Mike Trésor
Mike Trésor was afgelopen seizoen de koning van de assist in de Jupiler Pro League. De voormalig Willem II'er stelde ploeggenoten maar liefst 24 keer in staat om te scoren. Deze dadendrang leverde de kersverse international van België twee prijzen op: de Ebbenhouten Schoen, de trofee voor beste speler uit Afrika of van Afrikaanse afkomst in de Belgische competitie, en de trofee voor Voetballer van het Jaar. Trésor, medio 2022 al eens in beeld bij PSV, staat inmiddels op de lijstjes van onder meer Lille OSC en Crystal Palace. Volgens Transfermarkt is zijn waarde na het topseizoen in Genk gestegen naar vijftien miljoen euro.

Mike Trésor was afgelopen seizoen een van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League.

Zian Flemming
Dat Zian Flemming naam heeft gemaakt in de Engelse Championship, is ook doorgedrongen in andere grote landen. De Telegraaf wist namelijk te melden dat de 24-jarige aanvallende middenvelder in beeld is bij Sevilla en Lazio. Burnley bood al 10 miljoen euro, maar Millwall vraagt minstens 15 miljoen euro voor de fysiek sterke Nederlander. Flemming sloot zijn eerste jaar op het tweede niveau in Engeland af met vijftien doelpunten en drie assists. De productiviteit van de speler met een Ajax-verleden was helaas voor the Lions niet voldoende om de play-offs voor promotie naar de Premier League te bereiken.

PSV zal snel moeten zijn, want de Europese top heeft Zian Flemming ook in het vizier.

Rayan Cherki
Peter Bosz kent Rayan Cherki uit hun gezamenlijk periode bij Olympique Lyon. Het pas negentienjarige toptalent kwam onder de huidige PSV-coach tot 29 duels en was in het verleden lovend over de filosofie van de 59-jarige trainer. Het zal nog een hele strijd worden om Cherki binnen te halen, mochten de Eindhovenaren daadwerkelijk willen doorpakken. Chelsea en Newcastle United kennen zijn kwaliteiten inmiddels ook en Lyon wil naar verluidt minstens veertig miljoen euro overhouden aan een eventuele verkoop. Wellicht is de aanwezigheid van Bosz en eventuele kwalificatie voor de Champions League een reden voor de jonge Fransman om naar Eindhoven te trekken.

Peter Bosz kent Rayan Cherki nog uit hun gezamenlijk periode bij Olympique Lyon.

Nadiem Amiri
De Duitse middenvelder (26) met Afghaanse roots was in januari 2019 een van de eerste aankopen van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen. Onder leiding van de Nederlandse coach groeide Nadiem Amiri uit tot een vaste waarde op het middenveld en international van Duitsland. Enkele jaren later hangt de vlag er heel anders bij. Amiri werd verhuurd aan Genoa, waar hij meestal als invaller werd gebruikt. Daarnaast is zijn transferwaarde volgens Transfermarkt inmiddels gezakt van 22 naar 6 miljoen euro. De rechtspoot ligt nog een jaar vast bij Leverkusen, dat hem eigenlijk deze zomer moet verkopen om nog een transfersom te kunnen incasseren.

Wellicht kan Peter Bosz de loopbaan van Nadiem Amiri nieuw leven inblazen bij PSV

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal. Heb jij een betere optie voor PSV? Laat het weten in de reacties! Suggesties voor nieuwe lijstjes zijn daarbij eveneens welkom.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties