Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV in vergevorderde onderhandelingen over opvolger Cody Gakpo

Laatste update:

Romano schrijft dat PSV hoopt zo snel mogelijk tot een akkoord te komen met zowel Molde als Brynhildsen zelf. De tweevoudig Noors international, die op alle drie de aanvalsposities uit de voeten kan, geldt volgens de transfermarktexpert als 'een van de targets', met welke woorden een eventuele komst van Karlsson of Tsygankov dus ook nog niet uitgesloten lijkt. AZ wil echter liefst twintig miljoen euro zien voor zijn sterspeler, terwijl Tsygankovs contract afloopt en de Oekraïner dus na dit seizoen transfervrij ingelijfd kan worden.

De erfenis van Gakpo is groot, voor wie zijn opvolger dan ook mag worden. De Eintovenaar kwam voor de WK-break tot negen goals en twaalf assists in veertien competitieduels, waarmee hij gold als meest waardevolle speler in de Eredivisie. Brynhildsen was in Noorwegen al even op schot. In afgelopen Eliteserien-seizoen, dat loopt van begin april tot medio november, scoorde hij elfmaal in negentien optredens. Eenmaal was hij aangever.

Brynhildsen zette zijn eerste stapjes in het profvoetbal bij Stabæk IF, alvorens in de zomer van 2020 de overstap te maken naar Molde. Daar staat de teller tot op heden op 31 goals en 22 assists in 111 wedstrijden. Afgelopen november werd Brynhildsen beloond voor zijn goede prestaties met zijn debuut in het Noorse elftal. Zijn contract bij Molde loopt nog twee jaar door, waardoor PSV vermoedelijk een flinke transfersom op tafel moet leggen.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties