Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure

Laatste update:

Het nieuws komt op een zeer ongelegen moment voor Ten Hag. De in Haaksbergen geboren oefenmeester beschikte de afgelopen weken nog maar over één centrale verdediger en ziet deze nu ook afhaken.

Tegen Burnley, Coventry City en Bournemouth moest Manchester United noodgedwongen met Maguire en Casemiro achterin spelen. Maguire is nu dus uitgeschakeld, waardoor Ten Hag flink moet gaan puzzelen.

In de Premier League komt Maguire dit seizoen sowieso niet meer in actie. Manchester United speelt maandag uit tegen Crystal Palace, waarna er nog duels met Arsenal, Newcastle en Brighton & Hove Albion op de rol staan.

De club hoopt dat de 31-jarige Engelsman op tijd fit is voor de FA Cup-finale tegen Manchester City. Die wedstrijd wordt over twintig dagen gespeeld in Wembley Stadium.

Wel keerde Lisandro Martínez vier dagen geleden terug op het trainingsveld. De Argentijn kampte met een knieblessure, maar is nu terug bij de selectie van de club.

Daarnaast is het nog maar de vraag of Willy Kambwala en Jonny Evans kunnen meespelen maandagavond. De twee verdedigers zaten afgelopen weken in de lappenmand en waren op de weg terug. Onbekend is of zij aan de aftrap kunnen staan.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties