Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt goed nieuws te horen in jacht op Kamaldeen Sulemana

Laatste update:

Woensdag wisten L'Équipe en het Eindhovens Dagblad te melden dat PSV, net als Southampton, een bod heeft uitgebracht op de Ghanees. Het afgeslagen voorstel van de Eindhovenaren bestond uit een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen euro aan bonussen. Southampton deed zelfs een openingsbod van zeventien miljoen euro, dat inmiddels ook van tafel is geveegd. Sulemana, die in West-Frankrijk nog onder contract staat tot medio 2026, zou in het Philips Stadion de opvolger moeten worden van de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo.

Rennes wil echter niet zomaar meewerken aan een vertrek van Sulemana, daar de club momenteel kampt met een aantal blessures in de frontlinie. Zo zijn sleutelspeler Martin Terrier en miljoenenaankoop Arnaud Kalimuendo momenteel niet beschikbaar voor trainer Bruno Génésio. Technisch directeur Florian Maurice heeft de vertegenwoordigers van Sulemana geïnformeerd met de wens om hem voor Rennes te behouden, maar het is nog onbekend of de rechtspoot zelf openstaat voor een langer verblijf in Frankrijk.

L'Équipe wist woensdag te melden dat Maurice op de achtergrond bezig was het met binnenhalen van Toko Ekambi, wat inmiddels dus gelukt is. Daardoor lijkt een transfer van Sulemana dichterbij gekomen. Het is niet voor het eerst dat de vleugelspeler in verband wordt gebracht met een transfer naar een Nederlandse topclub. In juli 2021 hengelde Ajax nadrukkelijk naar de diensten van Sulemana, die destijds koos voor een Frans avontuur. Voor Rennes staat Sulemana na 46 officiële optredens op zes doelpunten en vier assists.

Meer nieuws

Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
2
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
3
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
24
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
44
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties