Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV moet zestal achterlaten in Eindhoven voor Europese clash met Sevilla

Laatste update:

In totaal zijn woensdag 23 spelers van PSV in het vliegtuig gestapt naar Andalusië. Door de lange lijst afwezigen heeft Van Nistelrooij verschillende spelers uit Jong PSV overgeheveld. Mathijs Tielemans, Mohamed Nassoh en Emmanuel van de Blaak zijn bij de selectie gehaald. Voor Tielemans en Nassoh is het hun eerste Europese uitwedstrijd. PSV arriveert woensdag in de loop van de middag en zal nog dezelfde dag een training afwerken. Het duel vangt donderdag om 21.00 uur aan.

Het duel met Sevilla valt in een uiterst belangrijke week voor PSV. Tussen de Europa League-clash door neemt de ploeg van Van Nistelrooij het zondag in de Domstad op tegen FC Utrecht. Volgende week zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Van de laatste acht officiële wedstrijden verloren de Eindhovenaren er slechts één. Een lijn die de huidige nummer vier van de Eredivisie graag zou willen doortrekken.

Volledige selectie van PSV:

Keepers: Benítez, Drommel, Waterman

Verdedigers: Teze, Obispo, Ramalho, Júnior, Boscagli, Branthwaite, Mwene, Van Aanholt, Van de Blaak

Middenvelders: Sangaré, Simons, Til, Veerman, Tielemans, Nassoh

Aanvallers: De Jong, Silva, Hazard, Bakayoko, Saibari

Europa League
Sevilla
3 - 0
PSV
Sevilla - PSV:

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
33
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
13
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties