Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verzet zich tegen verplichte optie van 10 miljoen uit extern jaarverslag

Laatste update:

In de zoektocht naar een extra optie in de spits kwam PSV deze zomer op het allerlaatste moment terecht bij Vinícius, die voor twee seizoenen werd gehuurd. Financiële details werden niet bekendgemaakt, maar komen nu alsnog naar buiten door het jaarverslag van Benfica. Merkwaardig is dat as aguias spreken over een verplichte optie tot koop: PSV zou tien miljoen euro moeten betalen voor vijftig procent van de transferrechten van de 26-jarige Braziliaan.

Het Eindhovens Dagblad deed daarover navraag bij PSV, dat niets weet over een verplichte component in het huurcontract. De Noord-Brabanders stellen dat er beperkende voorwaarden zijn, die maken dat het geen verplichte optie tot koop is. Dat gaat nadrukkelijk niet om het aantal speelminuten van Vinícius: PSV mag de spits onbeperkt opstellen, zonder dat de optie tot koop verplicht wordt.

Het huurcontract loopt tot medio 2023, hierna dus nog een seizoen. PSV heeft daarover de touwtjes in handen: de Eindhovenaren kunnen de overeenkomst komende zomer al eenzijdig opzeggen, Benfica heeft die mogelijkheid niet. Voorlopig heeft Vinícius geen onuitwisbare indruk achtergelaten in het Philips Stadion. Bij afwezigheid van eerste keus Eran Zahavi koos Roger Schmidt afgelopen zondag tegen sc Heerenveen (3-1) voor middenvelder Mario Götze als spits. Vinícius moest het doen met een invalbeurt. De Braziliaan staat op 6 goals en 6 assists in 24 optredens, waarvan de helft als invaller.

Moet PSV tien miljoen euro neertellen voor vijftig procent van de rechten?

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties