Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Quincy Promes kan celstraf in Nederland ontlopen door misdrijf in Rusland'

Laatste update:

Promes moet in Nederland een gevangenisstraf uitzitten van 7,5 jaar wegens betrokkenheid bij cocaïnehandel en het neersteken van een familielid. Eind februari werd hij al vastgehouden in de Verenigde Arabische Emiraten. De aanvaller zou betrokken geweest zijn bij een verkeersongeluk en daarna gevlucht zijn van de plaats delict.

De vijftigvoudig Oranje-international kwam vervolgens weer op vrije voeten, maar werd vorige week woensdag na koortsachtig overleg tussen Nederland en Dubai opnieuw gearresteerd. Hij wacht sindsdien in gevangenschap op het besluit over zijn uitlevering naar Nederland.

Het Russische medium Mash schrijft echter dat het zo kan zijn dat Promes niet aan Nederland uitgeleverd wordt. Volgens de berichtgeving heeft de aanvaller van Spartak zich in Rusland schuldig gemaakt aan belastingontduiking.

Het gaat om een bedrag van rond de 40.000 euro. Als Promes daadwerkelijk als verdachte wordt behandeld in Rusland, zou het land hem op een opsporingslijst kunnen plaatsen.

In dat geval kunnen de Russen eveneens vragen aan Dubai om de topvoetballer uit te leveren. Volgens Mash kan hij dan in Rusland zijn schulden afbetalen en zou hij vervolgens weer in actie mogen komen voor Spartak Moskou.

Promes wordt momenteel in Dubai op het hoofdbureau van de politie vastgehouden, vlak bij het vliegveld. Daarmee lijkt hij nog enigszins goed weg te komen. Veel uitgeleverden belanden in de gevreesde Al Aweer-gevangenis, die een speciale afdeling heeft voor dergelijke gedetineerden.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
119
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties