Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip maakt verwijt aan Ajax: 'Er zat meer in dan plek 5, indien...'

Laatste update:

Toen Van 't Schip instapte als opvolger van Maurice Steijn, stond Ajax onderaan in de Eredivisie. De coach noemde toen direct plek vijf als hoofddoelstelling. "We hadden er zelfs meer uit kunnen halen, maar dan hadden we meer moeten doen in de winterstop. Dat is niet gebeurd", aldus Van 't Schip tegenover ESPN.

Ajax haalde in januari Jordan Henderson als enige versterking binnen. "Dat is een beslissing van de club. Daar ben ik wel een beetje teleurgesteld over. Ik heb dat zeker aangegeven, maar de club heeft anders besloten."

"Met extra spelers had je al een voorschot kunnen nemen op de zomer", stelt Van 't Schip. "Spelers zouden dan al een half jaar hebben kunnen wennen. Er moeten sterkhouders bij komen en er moet op een goede manier doorgeselecteerd worden."

Toch kan Van 't Schip leven met plek vijf. "Waar we vandaan kwamen en waar we nu staan, en gezien de omstandigheden die niet ideaal waren, denk ik dat het een goede prestatie is. Sinds ik het heb overgenomen hebben we denk ik meer punten gehaald dan AZ en FC Twente."

Ajax presteerde niet constant genoeg om bij de eerste vier te komen. "We hebben veel punten verspeeld in midweekse wedstrijden, waarin we in de laatste minuten goals weggaven."

"Ik denk dat zulke late tegengoals ons wel tien punten hebben gekost", aldus Van 't Schip. "Dat is voetbal, daar moet je klaar voor zijn. Dat was deze selectie niet, ook door blessures van belangrijke spelers."

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
13
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
5
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
9
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties