Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rangers FC verliest bij Napoli; Ajax zo goed als zeker naar Europa League

Laatste update:

Ten opzichte van het vorige Champions League-duel van Napoli (4-2 winst op Ajax) koos trainer Luciano Spalletti tegen Rangers voor maar liefst zes andere namen in de basisopstelling. Zo begonnen Hirving Lozano en Khvicha Kvaratskhelia, die beiden trefzeker waren tegen Ajax, op de bank. Daardoor was er wel plek in de basis voor onder meer Matteo Politano en Simeone. Ook bij Rangers waren er zes wijzigingen ten opzichte van het met 1-7 verloren duel met Liverpool twee weken geleden. Onder meer Scott Arfield, tegen Liverpool nog trefzeker, begon op de bank. Op zijn plek startte Malik Tillman.

De eerste twee serieuze kansen van de wedstrijd leverden meteen twee doelpunten op, en beide keren was Simeone de gevierde man. Eerst promoveerde hij een mooie pass van Giovanni Di Lorenzo tot assist, waarna hij in de zestiende minuut een voorzet van Mário Rui binnenkopte. Na ruim twintig minuten was Tanguy Ndombele bijna de maker van de derde treffer, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. In het restant van de eerste helft vielen er niet veel grote kansen te noteren, al waren beide ploegen nog één keer dicht bij een doelpunt: doelman Allan McGregor stopte een kopbal van Giacomo Raspadori, waarna zijn collega aan de andere kant een antwoord had op een schot van Alfredo Morelos.

Aan het begin van het tweede bedrijf was Simeone dicht bij zijn hattrick, maar McGregor keerde zijn inzet. In de fase daarna kreeg Morelos twee kansen op de aansluitingstreffer: eerst werd zijn volley geblokt door Rui, en een paar minuten later kreeg hij zijn voet in kansrijke positie niet tegen een voorzet van Ridvan Yilmaz. Aan de andere kant van het veld was het vlak voor tijd nog wel een keer raak: Østigård kopte een corner van Raspadori binnen en bepaalde zo de eindstand op 3-0. Rangers is door de nederlaag zo goed als zeker uitgeschakeld in Europa. Het gat met nummer drie Ajax - dat woensdagavond met 0-3 verloor van Liverpool - is weliswaar maar drie punten, maar de Schotten moeten de onderlinge ontmoeting volgende week dinsdag met minimaal vijf doelpunten verschil winnen als ze boven de Amsterdammers willen eindigen.

Champions League
Napoli
3 - 0
Rangers

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
4
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties