Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Is Pepijn Lijnders echt een optie voor hoofdtrainerschap bij Ajax? 'Calma peeps'

Laatste update:

Algemeen directeur Alex Kroes staat in de komende maanden voor de zware taak om bij Ajax een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. VI zette woensdag acht potentiële Nederlandse trainers op een rij, aangezien daar de voorkeur naar uit lijkt te gaan.

Een van de genoemde namen was Lijnders, die momenteel nog als rechterhand van Klopp fungeert bij Liverpool. De Duitse succesmanager vertrekt na dit seizoen bij the Reds. Lijnders trekt dan eveneens de deur op Anfield achter zich dicht.

Clubwatcher Bart Sanders berichtte eind vorige maand dat Ajax, in de persoon van Jan van Halst, al gesprekken heeft gevoerd met Lijnders. De interim-directeur zou hoogstpersoonlijk Het Kanaal over gereisd zijn om de assistent van Klopp warm te maken voor een overstap.

Volgens VI is Lijnders ook daadwerkelijk een 'serieuze kandidaat'. Nadat Romano woensdag bevestigde dat de Nederlandse trainer op een shortlist van Ajax staat, besloot Klerry Hunstra te reageren onder het bericht van de transfermarktexpert. "Calma peeps", reageerde hij op X met een lachende emoji. "De kans is juist niet groot dat Lijnders de nieuwe trainer van Ajax wordt."

Klerry Hunstra maakte in de zomer van 2022 naam voor zichzelf op Twitter als transfergoeroe onder het pseudoniem Gerjan Hamstelaar. In januari van dit jaar stelde hij Ajax-supporters nog gerust toen Jordan Henderson nadrukkelijk in verband werd gebracht met een overgang naar Juventus, waarna de ervaren middenvelder alsnog naar Ajax vertrok.

De 41-jarige Lijnders begon zijn trainerscarrière als techniektrainer bij PSV, waar hij tussen 2003 en 2007 werkzaam was. Vervolgens vervulde hij die rol tussen 2008 en 2014 bij FC Porto, waarna de kans van zijn leven op zijn pad kwam. Het grote Liverpool klopte die zomer op de deur.

Na een jaar als techniektrainer van Liverpool Onder 18 werd Lijnders na de aanstelling van Klopp overgeheveld naar de hoofdmacht, waarin hij de Duitse manager zou gaan assisteren. Na drie seizoenen bij het eerste elftal van Liverpool kreeg Lijnders de kans op eigen benen te staan, als hoofdtrainer van NEC.

In Nijmegen duurde het dienstverband slechts een half jaar, waarna Lijnders terugkeerde in de staf van Klopp, die hem maar wat graag weer in de armen sloot. Gedurende zijn tweede termijn als assistent-trainer bij the Reds beleefde Lijnders grote successen. Zo won Liverpool onder meer de Champions League (2018/19) en Premier League (2019/20).

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
1
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
9
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
30
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties