Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roep om 65-voudig international in Oranje wordt groter: 'Als ik Koeman was...'

Laatste update:

Cillessen wist zich in het bekerduel vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd te onderscheiden met een ontzettend knappe redding. Afgelopen zaterdag blonk hij ook al uit met een katachtige reflex op een kopbal van Tobias Lauritsen bij een 0-0 stond tegen Sparta Rotterdam, waarna de Nijmegenaren een 2-0 zege boekten.

"Cillessen is al wat langer in vorm", begint Teun de Boer in het praatprogramma van ESPN. "Ik zou niet heel verbaasd zijn als Cillessen - niet als eerste keeper - maar wel inmiddels weer als potentiële derde of vierde keeper op een lijstje staat bij Oranje."

"Ik vind het heel knap hoe hij is teruggekomen, na alles wat er over hem gezegd en geschreven is. Als ik Koeman was, zou ik hem zeker op een lijstje hebben staan."

Presentator Wouter Bouman is benieuwd of Cillessen zich kan schikken in een rol als derde doelman. "Dat dit het eerste is wat je je afvraagt, zegt al heel veel over de situatie", reageert Yordi Yamali, een van de drie gasten.

"Het zou goed zijn als Cillessen dit zelf aan kan geven bij de bondscoach of keeperstrainer. Ik denk wel dat hij het zou willen rond een eindtoernooi", haakt De Boer in.

Marciano Vink heeft eveneens complimenten over voor de doelman van NEC. "Zijn privésituatie, een aantal interviews en een aantal blunders hebben hem niet geholpen. Hij werd natuurlijk door Van Gaal niet opgeroepen voor het WK in Qatar en privé heeft hij ook wat problemen gehad. Cillessen moest van ver komen. Des te knapper is het dat hij nu terug is", aldus de analist.

Cillessen kwam tot nog toe 65 keer uit voor het Nederlands elftal. Zijn laatste interlands speelde hij in maart 2023, toen hij onder de lat stond tijdens de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (4-0 verlies) en Gibraltar (3-0 winst). Op het WK 2014 was de geboren Nijmegenaar eerste doelman en pakte hij brons met Oranje.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties