Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

N'guemo (38), 42-voudig international van Kameroen, overleden bij verkeersongeval

Laatste update:

N'guemo brak in 2005 door bij het Franse AS Nancy, waar hij na vier seizoenen een transfer naar Celtic bij elkaar had gespeeld. De Schotse topclub huurde hem voor een jaar, alvorens N'guemo terugkeerde in Frankrijk.

Bij Girondins de Bordeaux bleef de controleur vervolgens drie jaar plakken. Daarna volgden avonturen bij achtereenvolgens Saint-Étienne, Akhisarspor en Kayserispor, voordat N'guemo zijn profcarrière in 2020 beëindigde bij het Noorse Kongsvinger IL.

N'guemo kwam tot 42 interlands namens Kameroen, waarvoor hij in 2006 debuteerde. Zijn interlandcarrière duurde tot WK van 2014, waar hij in de groepsfase één duel in actie kwam.

Het grootste succes dat N'guemo met de Ontembare Leeuwen behaalde, vond plaats tijdens de Afrika Cup van 2008. Destijds wist Kameroen de zilveren plak te veroveren.

In 2010 kwam N'guemo met zijn vaderland in actie op het WK in Zuid-Afrika. Daar trof hij onder meer het Nederlands elftal, waartegen de middenvelder de volle negentig minuten op het veld stond.

Na zijn tijd binnen de lijnen, was N'guemo nog enige tijd actief als jeugdtrainer. Dat deed hij bij de club die hem in 2005 zijn profdebuut gunde, Nancy.

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
3
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
29
Jude Bellingham houdt Engeland met omhaal diep in blessuretijd in leven
46
Ex-Fortuna-aanvaller Noslin maakt binnen halfjaar overstap voor 15 miljoen euro
9
Britse analisten snappen niets van achterstand en eisen wissels van Southgate
16
Inter kondigt nieuws aan met mysterieuze video: 'Oranje ontmoet zwart-blauw'
15

Meer sportnieuws

Reacties