Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldinho maakt 'rentree' op voetbalveld en vertikt het om te rennen

Laatste update:

De regels verschillen van het 'gewone' voetbal, aangezien er zeven tegen zeven wordt gespeeld op een klein veld en er constant gewisseld mag worden. Daarnaast beland je op de strafbank na een gele kaart, moeten teams zelf VAR-beslissingen maken en zijn er bij een gelijkspel shoot-outs in plaats van strafschoppen. Dat betekent dat je niet vanaf een bepaald punt schiet, maar een stuk moet rennen met de bal en je een bepaald aantal seconden hebt om de keeper te kloppen. Daar had Ronaldinho echter geen trek in.

De Braziliaanse ster speelde voor Porcinos FC en zag dat het duel met Pio FC in een gelijkspel eindigde. Tijdens de wedstrijd liet hij zien nog altijd over balgevoel te beschikken, maar kon hij het verschil niet maken. Toen Ronaldinho werd verteld hoe de shoot-outs zouden gaan verlopen, verliet hij het veld. "Jij bent gek", zei de voormalig superster van Barcelona tegen de scheidsrechter. "Ik ga toch niet rennen? Laat dat maar aan de anderen over." De teamgenoten van Ronaldinho wisten de serie niet te winnen.

Tijdens zijn actieve loopbaan vierde Ronaldo de Assis Moreira, zoals zijn volledige naam luidt, vooral successen met Barcelona. Als speler van de Catalanen won hij in 2005 de Ballon d'Or en mocht hij in 2006 de Champions League bijschrijven. Ronaldinho kwam in Europa ook nog uit voor Paris Saint-Germain en AC Milan en verdedigde in zijn vaderland de kleuren van Grêmio, Flamengo, Atlético Mineiro en Fluminense. In het seizoen 2014/15 kwam de stijlvolle Braziliaan ook nog tot 29 duels voor het Mexicaanse Querétaro.

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
4
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties