Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldinho noemt zijn 2 favoriete Braziliaanse spelers en deelt wens voor Messi

Laatste update:

Duizenden fans kwamen in de middag al af op de Braziliaanse legende, die eerst te gast was bij een evenement van Marca in een woonwijk. "Wie mijn favoriete Braziliaanse spelers zijn? Vinícius Júnior en Neymar", aldus Ronaldinho op een vraag vanuit het publiek. Vrijdagavond ontving hij op een speciaal gala de 'MARCA Legend', de hoogste onderscheiding die de sportkrant uitreikt vanwege zijn verdiensten op het veld. Onder meer Pelé, Ronaldo Nazário, Diego Maradona, Johan Cruijff, Zinédine Zidane, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo gingen de Braziliaan al voor.

"Ik wil iedereen bedanken", aldus Ronaldinho. "Het is een groot genoegen om hier te zijn en de liefde te ontvangen die de fans me altijd hebben gegeven." De oud-voetballer is trots dat hij zich bij een aantal landgenoten mag voegen die eerder al de onderscheiding kregen van Marca. "Pelé was de grootste en een koning voor alle Brazilianen die van voetbal houden. Het is voor mensen die niet uit Brazilië komen onmogelijk om Pelé niet leuk te vinden. Dat ik me nu in het rijtje mag voegen met de andere Brazilianen die deze prijs hebben gewonnen, maakt me erg trots."

De oud-aanvaller ging ook in op de clubtoekomst van Messi. De zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en staat er niet goed op bij een deel van de supporters. "Ik zou hem graag gelukkig willen zien", zegt Ronaldinho. "Ik ben een vriend van hem en ik ben erg blij als mijn vrienden hun dromen waarmaken. Voor mij is Messi de beste. Na alle successen bij Barcelona zou het mooi zijn als hij zijn carrière daar zou kunnen beëindigen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties