Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronnie Flex meldt zich op Threads en springt in de bres voor Jasper Cillessen

Laatste update:

Het was een goed weekeinde voor Jasper Cillessen. De NEC-goalie diende PSV zaterdag met zijn ploeg de eerste nederlaag van het seizoen toe (3-1), en stopte bovendien een strafschop in de slotfase.

Dat laatste leidde na afloop tot een confrontatie met Milan van Dongen. Cillessen beschuldigde de ESPN-presentator ervan hem vroeger uitgelachen te hebben, wat niet voor de eerste keer een mediastorm rondom de doelman creëerde.

Bericht van @ronnieflex
Bekijken op Threads

Ronnie Flex, wiens echte naam Ronell Plasschaert is, neemt het op voor Cillessen. "Vind het zielig voor Cillessen man", schrijft Plasschaert op Threads. "Mensen pesten hem op tv in de comments op allerlei manieren, simpelweg omdat hij sociaal different is. Ze gaan het gooien op dat hij miljonair is en andere privézaken, maar hij is gewoon niet als de rest en voor dat noemen ze hem engerd etc."

Plasschaert richt zich rechtstreeks tot Cillessens haters. "Wel hopen dat je eigen kinderen ongeschonden het leven doorgaan, maar zelf ben je een volwassen BULLY. Ik kots echt van dat en ik haat op je", sluit de 31-jarige Capellenaar af.

Plasschaert, een uitgesproken Feyenoord-fan, is momenteel zelf verwikkeld in een conflict met platenmaatschappij TopNotch. Plasschaert vindt dat TopNotch in 2012 misbruik maakte van zijn onwetendheid toen het label hem een contract voorschotelde. De eerste rechtszaak tegen het label ging al verloren. Plasschaert ging wel in hoger beroep.

Cillessen kreeg verder vooral complimenten voor zijn sportieve optreden zondag. Analist Kees Luijckx gaf al aan de Groesbeker nog altijd als Oranje-kandidaat te zien. Cillessen keepte in maart vorig jaar zijn laatste interland. Toen stond hij negentig minuten onder de lat in het EK-kwalificatieduel met Gibraltar (3-0 winst).

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
23
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
4
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties