Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen

Laatste update:

Nottingham Forest-verdediger Murillo geniet belangstelling van Chelsea. De Londenaren zijn bereid Trevoh Chalobah in te zetten als ruilmiddel om de prijs te drukken. (The Guardian)

Fenerbahçe droomt van de komst van Kingsley Coman. De 28-jarige vleugelspeler mag vertrekken bij Bayern München, maar blijft het liefst nog actief in de absolute wereldtop. (Sky Sport)

Juventus is bereid om verdediger Dean Huijsen te laten vertrekken. Eerder werd een vraagprijs van 20 miljoen euro genoemd, maar la Vecchia Signora zet iets hoger in en mikt op 25 miljoen euro voor de negentienjarige Amsterdammer. (Fabrizio Romano)

De transfervrije Juan Miranda lijkt zijn carrière te vervolgen bij Bologna. De naam van de 24-jarige linksback uit Spanje zong eind april nog rond bij Ajax. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws

'Talentvolle Belgische middenvelder (22) verschijnt op shortlist van Ajax'
1
De Graafschap-parel Önal maakt voor 1 miljoen euro stap omhoog naar Eredivisie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Frankrijk-België en win 25.000!
0
PSV 'rekent eigenlijk niet meer' op man die dit seizoen 46 wedstrijden speelde
7
Vertrek Mikautadze bij Ajax een feit: Amsterdammers bevestigen transfersom
43
Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: andere kraag, voor het eerst MediaMarkt
28

Meer sportnieuws

Reacties