Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rusland blijft uitgesloten van het internationale voetbal zolang oorlog duurt

Laatste update:

Zo mogen Russische clubs niet meedoen aan de Champions League, Europa League, Conference League, Women's Champions League en Youth League. Rusland wordt ook uitgesloten van het EK en WK en daar komt voorlopig geen verandering in, zo bevestigt Ceferin. Russische clubs en nationale teams zijn pas weer welkom als de oorlog met Oekraïne voorbij is.

Ceferin had het tijdens het interview met Metropolitan ook over het stoppen van de samenwerking met sponsor Gazprom, dat uit Rusland komt. "Dat moesten we gewoon doen", aldus de president van de UEFA. "We konden na de start van de oorlog niet een reclame van dat bedrijf laten zien terwijl er honderden miljoenen mensen naar de wedstrijd kijken."

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
3
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
11
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
56
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties