Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Russische transfer heeft gevolgen: Poolse international kan WK vergeten

Laatste update:

De Poolse bevolking is woest op de keuze van Rybus vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Polen schaart zich als buurland van Oekraïne al maanden als een blok achter het land. Michniewicz liet Rybus deze maand thuis voor de Nations League-wedstrijden. Al tijdens de samenstelling van zijn selectie wist hij van de overweging van de vleugelverdediger om in Rusland te blijven. International Grzegorz Krychowiak, die onder contract staat bij FC Krasnodar koos er wel voor om zich te laten verhuren aan het Griekse AEK Athene.

Het is niet zo dat Rybus in Rusland blijft wegens het gebrek aan interesse van clubs uit andere landen. De 32-jarige linkspoot had kunnen kiezen voor een terugkeer naar Polen bij Legia Warschau of een Frans avontuur bij Olympique Lyon. Toch koos hij ervoor te tekenen bij een andere club in de Moskou. De verdediger is zich van geen kwaad bewust. "Mijn familie is gelukkig. Ik woon al lang in Rusland, dus het was voor mij een optie om hier te blijven. Mijn vrouw wilde dat ook. Ik voel me hier prettig. Mijn kinderen gaan hier naar school."

De zaakwaarnemer van Rybus, Mariusz Piekarski, zei onlangs dat zijn cliënt ervan bewust was dat hij veel reacties zou krijgen op zijn besluit. Hij noemt het een 'ingewikkelde situatie'. Piekarski wees erop dat Rusland een onderdeel is geworden van het leven van de verdediger. Rybus woont al ruim negen jaar in Rusland, heeft er twee kinderen en een Russische vrouw. "Rybus kan niet zomaar zijn spullen pakken en een decennium van zijn leven schrappen. Er is een oorlog gaande tussen Rusland en Oekraïne, maar ze zijn wel veilig in Rusland."

UEFA Nations League A
Nederland
2 - 2
Polen

Meer nieuws

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
8
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
18
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
6
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties