Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scout van Besiktas zat zondag op de tribune voor 4 spelers van Feyenoord'

Laatste update:

Met name Wieffer werd aandachtig gevolgd tijdens het duel in de Domstad. Het lijkt er echter niet op dat Feyenoord bereid is de 23-jarige middenvelder te laten gaan, daar hij nog tot medio 2027 vastligt in De Kuip. Wieffer vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van 15 miljoen euro, bijna het dubbele bedrag van de inkomende recordtransfer van Besiktas (Rodrigo Tabata, 8 miljoen euro, 2009). Wieffer lijkt dan ook vrijwel onhaalbaar voor de Turkse grootmacht.

Trauner, die zondag 74 minuten in actie kwam, geniet al langere tijd belangstelling van Besiktas. De Oostenrijkse routinier is dit seizoen de vaste aanvoerder van Feyenoord en ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam-Zuid. Trauner speelde in Utrecht een uitstekende wedstrijd en is volgens Transfermarkt 5 miljoen euro waard. Besiktas presenteerde deze week centrumverdediger Eric Bailly, die overkwam van Manchester United. De verwachting is niet dat de club van trainer Senol Günes nog een mandekker gaat aantrekken.

López en Jahanbakhsh, die zondag beiden negentig minuten op de bank zaten, liggen nog vast tot medio 2026 en 2024. Bij Jahanbakhsh heeft Feyenoord nog wel de optie om zijn verbintenis met een seizoen te verlengen. Beide spelers moeten op hun voorkeurspositie een concurrent voor zich dulden. López is op de linksbackpositie de tweede keuze achter Quilindschy Hartman, terwijl Jahanbakhsh voorin enorm veel concurrenten heeft. Feyenoord zou eventueel willen meewerken aan een vertrek van de Iraniër, al zou hij zelf geen oren hebben naar een Turkse transfer. Jahanbakhsh voelt zich helemaal thuis in De Kuip.

Javairô Dilrosun
Het lijkt er niet op dat Feyenoord na het sluiten van de Nederlandse transfermarkt happig is om mee te werken aan een vertrek van Wieffer, Trauner, of López. Buitenspeler Dilrosun mag eventueel wel vertrekken, zo liet algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese weten aan het Algemeen Dablad. ""Er speelt nog wel iets rond Dilrosun. Er is interesse voor hem van clubs uit landen waar de markt uiteraard nog wel open is." De transfermarkt is nog open in verschillende landen. Zo kunnen clubs uit onder meer België, Griekenland, Turkije en Mexico nog spelers verwelkomen.

Verwacht jij dat Dilrosun nog vertrekt in de komende weken?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties