Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Ramos verliest zelfcontrole na nederlaag Sevilla: 'Houd je mond!'

Laatste update:

"Heb een beetje respect, we zijn aan het praten!", snauwde Ramos richting een fan op de tribune. "Respecteer de mensen en het logo, waar hebben we het over? Respecteer de mensen en houd nu je mond!"

Meer: El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?

Ramos richtte zich vervolgens weer tot de verslaggever. "Je moet van alles kunnen verdragen, maar goed." Ramos bevindt zich met Sevilla in een lastige positie en ook donderdag ging het mis. De routinier zag zijn verdediging er niet goed uitzien bij de goals van Mikel Vesga en Aitor Paredes.

Sevilla verloor en staat daardoor nog steeds op slechts één punt van Cádiz, dat achttiende staat en virtueel op degraderen staat uit LaLiga. Ramos, die aanvoerder was omdat Ivan Rakitic op de bank begon, kent sowieso een moeizaam seizoen met de recordhouder van de Europa League.

In de Champions League eindigde Sevilla onderaan in een groep met Arsenal, PSV en RC Lens. Het leidde dit seizoen al twee keer tot het ontslag van een trainer: José Luis Mendilibar en Diego Alonso. Quique Sánchez Flores begon op 19 december uitstekend als opvolger van Alonso met een 0-3 zege bij Granada.

Vier dagen na die zege verdween het goede gevoel door een nederlaag bij Atlético Madrid (1-0). Sevilla had donderdag gehoopt met een resultaat van het veld te stappen tegen Athletic, maar de Basken bleken te sterk. Zodoende blijven de degradatiezorgen aanhouden.

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties