Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla maakt bijzondere keuze: Ocampos wel, uitblinker niet in clash met PSV

Laatste update:

De deadline voor de inschrijvingen van Europa League-selecties stond dit jaar op 2 februari 2023. Gueye, die sinds 30 januari voor Sevilla speelt, speelde sindsdien twee wedstrijden als basisspeler. Ocampos moest het doen met korte invalbeurten in de duels met Mallorca (zeventien minuten) en Barcelona (3-0 nederlaag, 25 minuten). Gueye is een defensieve middenvelder en mogelijk heeft trainer Jorge Sampaoli daarom de keuze gemaakt om Ocampos in te schrijven, al lijkt de oefenmeester zich te hebben vergist in de ontwikkeling van de 24-jarige Senegalees.

Bryan Gil, die deze winter op huurbasis overkwam van Tottenham Hotspur, is via een andere route ingeschreven. De 22-jarige linksbuiten kon vanwege zijn geboortejaar en verleden in Spanje nog op de B-lijst geplaatst worden. Gil was tegen Mallorca direct trefzeker en lijkt tegen PSV daarom weer in de basis te starten. Naast Ocampos zijn Loïc Badé en Óliver Torres toegevoegd aan de lijst van Sevilla. De Europese selecties mogen slechts uit drie nieuwe namen bestaan ten opzichte van september.

Sevilla moet het in het tweeluik met PSV doen zonder sterspeler Papu Gómez, die vanwege een enkeloperatie tot maart uit de roulatie is. Jesús Corona (beenblessure), Marcao (spierblessure) en Alex Telles (knieblessure) zijn ook niet van de partij. Voormalig PSV'er Karim Rekik is vanwege achillespeesproblemen nog een twijfelgeval. De eerste wedstrijd tussen PSV en Sevilla, in Spanje, wordt donderdagavond om 21.00 uur gespeeld. Een week later, op 23 februari, wacht de return in het Philips Stadion om 18.45 uur.

Europa League
Sevilla
3 - 0
PSV

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
6
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
45
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties