Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sierhuis scoort opnieuw voor Fortuna Sittard, in duel met discutabel VAR-moment

Laatste update:

Fortuna speelde vorige week knap met 2-2 gelijk tegen Ajax. Reden genoeg voor trainer Danny Buijs dus om tegen PEC met dezelfde elf namen te starten als vorige week.

Ook de Zwollenaren begonnen het duel met dezelfde elf namen als vorige week, toen er in eigen huis met 1-1 werd gelijkgespeeld tegen FC Volendam. Ook smaakmaker Davy van den Berg, die op prachtige wijze een vrije trap benutte tegen de hekkensluiter, stond dus weer in de basis.

Na een weinig vermakelijke openingsfase kreeg de thuisploeg na een klein half uur spelen de eerste kans. Lonwijk kreeg de bal in kansrijke positie, maar zag zijn inzet via een verdediger naast gaan nadat hij de bal niet goed onder controle kreeg.

Daarna was ook Kaj Sierhuis een aantal keer dreigend. Eerst zag hij twee keer een inzet voor de doellijn worden weggehaald door Anselmo García Mac Nulty, even later bracht doelman Jasper Schendelaar redding. Toch ging Fortuna wel met een voorsprong de rust in. Sierhuis kopte een voorzet van Mitchell Dijks binnen: 1-0. Het zesde doelpunt in zijn laatste vier Eredivisie-duels voor de spits.

Na een uur spelen kreeg Fortuna een hoekschop. Daar moesten ze echter even mee wachten, want niet veel eerder had Dijks mogelijk hands gemaakt in zijn eigen strafschopgebied. De VAR nam de tijd om het moment nog een keer goed te bekijken, en PEC bleef hopen op een penalty.

Uiteindelijk werd besloten de strafschop niet te geven, waardoor het spel gewoon doorging en Fortuna de corner mocht nemen. En die werd binnenschoten door Justin Lonwijk: 2-0. Terwijl PEC boos was over de niet gekregen strafschop, vierde Fortuna feest.

In de slotfase stelde Fortuna de zege definitief veilig via invaller Alessio da Cruz, die de bal uit een lastige hoek hard binnen wist te schieten: 3-0. De 3-1 die Lennart Thy vervolgens nog uit de draai maakte, was slechts een treffer voor de statistieken.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties