Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond

Laatste update:

Uiteindelijk plaatste Engeland zich met een 2-1 zege op haast ongelooflijke wijze ten koste van Slowakije voor de kwartfinale op het EK. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate speelde slecht en kreeg tot minuut 95 geen schot op doel, maar dat leverde dankzij een omhaal van Jude Bellingham wel de cruciale 1-1 op.

Vlak na de start van de verlenging kopte Harry Kane Engeland langs Slowakije: 2-1. Engeland neemt het komende zaterdag in de kwartfinale op tegen Zwitserland.

Bellingham werd mede door zijn goal gekroond tot Man van de Wedstrijd. Een verre inworp van Walker belandde via Marc Guéhi bij Bellingham, die met een spectaculaire omhaal voor de 1-1 en dus een verlenging zorgde.

Direct na zijn treffer schreeuwde Bellingham het logischerwijs uit van vreugde. "Who else?", vroeg de aanvallende middenvelder van Real Madrid zich af.

Meer nieuws

Tenenkrommend slechte statistiek levert Memphis Depay bergen aan kritiek op
55
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Van Hooijdonk beschuldigt Ronald Koeman spijkerhard van vriendjespolitiek
35
Koeman legt uit waarom Bergwijn plots in de basis staat van Nederlands elftal
86
Van der Vaart reageert onmiddellijk op zeer verrassende basisplek Bergwijn
27
Extra wijziging in opstelling Oranje: Bergwijn staat zeer verrassend in basis
142

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties