Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot lacht om wens V/d Vaart: 'Heeft niks te maken met zijn Ajax-verleden, hè?'

Laatste update:

"Dat zal bij Rafael niks met zijn Ajax-achtergrond te maken hebben, denk ik. Dat hij de speler met een achtergrond bij Ajax de beste van Feyenoord vindt", zegt Slot lachend. De trainer van de Rotterdammers geeft aan dat Timber in de jeugd van Feyenoord is begonnen alvorens hij in de zomer van 2014 de overstap maakte naar Ajax. Slot is tevreden over het spel van Timber, maar vindt ook dat hij zich op bepaalde punten nog kan ontwikkelen.

Meer: Driessen ergert zich mateloos aan Slot: ‘Het is zó goedkoop en zó makkelijk’ | Arne Slot houdt vertrouwen in Feyenoorders die Ajax forse tik gaven

"Ik vind dat als Quinten die ene actie maakt, dan zie je hoe bijzonder en speciaal hij is. Alleen vond ik, met name vorig seizoen, en dit seizoen wordt dat al beter, dat er teveel pauzes tussen die goede acties van hem zaten", vervolgt de trainer van de regerend landskampioen. "Ik vind dat een goede speler dat veel vaker moet laten zien. Quinten is fitter geworden en daardoor is hij nu in staat om niet één keer in het kwartier die bijzondere kwaliteit te laten zien, maar veel vaker. Als je een topspeler wil zijn, dan kom je niet weg met een goede actie per kwartier of half uur, dan moet dat veel vaker. Daar is Quinten, tegen de kleinere clubs, op de goede weg mee. Nu mag hij dat dinsdag ook tegen Celtic laten zien."

Timber
De 22-jarige middenvelder van Feyenoord fungeert dit seizoen als vrijwel directe opvolger van Orkun Kökçü in de basis. RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel vraagt Timber of dat 'grote schoenen zijn om te vullen'. "Orkun is een fantastische speler, dat is zeker waar. Ik heb vorig jaar veel met hem samengespeeld en weet wat zijn kwaliteiten zijn. Ik heb mijn eigen kwaliteiten en probeer het op m'n eigen manier zo goed mogelijk in te vullen. Dat is het belangrijkste voor mij en ook het enige waar ik controle over heb. Tegelijkertijd kan ik ook veel van Orkun leren, wat ik vorig seizoen ook heb gedaan."

Quinten Timber kijkt uit naar het duel van dinsdagavond.

Het is voor Timber en veel andere Feyenoorders de eerste keer dat zij een wedstrijd in de Champions League gaan spelen. Van de huidige selectie van de Rotterdammers waren alleen Justin Bijlow en Bart Nieuwkoop onderdeel van de selectie in het seizoen 2017/18 die het in de groepsfase van het miljardenbal opnam tegen Manchester City, Shakhtar Donetsk en Napoli. Timber vindt het 'moeilijk te zeggen' wat de Champions League met hem doet. "Ik stond net even in het stadion hier. Het gevoel als ik hier naar toe kom, als ik hier zit, een persconferentie voor een Champions League-wedstrijd... Het is een apart gevoel."

"Jurriën (Timber, zijn broer, red.) heeft het al een paar keer tegen mij gezegd: 'Het is speciaal, geniet ervan.' Ik reed zaterdag na de wedstrijd (tegen sc Heerenveen, red.) terug met Quilindschy Hartman en toen zeiden we ook tegen elkaar: 'Dinsdag staan we er, jongen. Champions League.' We hebben allebei een andere route gehad. Hij heeft het moeilijk gehad, maar nu staan we hier toch samen bij een Champions League-wedstrijd. Dat is toch speciaal. Nu ik het zo zeg krijg ik al kippenvel", sluit Timber af.

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic

Meer nieuws

Breuk tussen Sancho en Ten Hag aanstaande: 'Speler gaat club verlaten'
0
'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
19
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
2
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties