Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot ziet wens in vervulling gaan: Feyenoord haalt talentvolle doelman in huis

Laatste update:

"De laatste dagen is het snel gegaan, en ik ben er trots op dat ik me nu speler van Feyenoord mag noemen", zegt Van Sas op de clubsite van de Rotterdammers. "De cirkel is in zekere zin rond. Ooit ben ik in de F-jes al gescout en nu ben ik vele jaren later weer terug als contractspeler, met een hele hoop ervaring die ik onder andere heb opgedaan bij Manchester City. Hier bij Feyenoord wil ik de volgende stappen zetten in mijn carrière en ik hoop te kunnen bijdragen aan verder succes van de club."

De komst van Van Sas hing al enige tijd in de lucht. Nadat eerste keeper Justin Bijlow eerder dit seizoen een polsbreuk opliep tijdens een training, besloot Feyenoord een nieuwe, tweede doelman aan te trekken. Dinsdagochtend werd bekend dat Van Sas en de clubloze Nick Marsman de topkandidaten waren voor Feyenoord wat betreft het keepersgilde en de keuze is uiteindelijk gevallen op de jongste kandidaat. Van Sas, geboren in Utrecht, zal zondag in zijn geboortestad debuteren in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Tussen 2016 en 2020 speelde hij in de jeugdopleiding van FC Utrecht, Feyenoords opponent van zondag.

Van Sas is een negentienjarige doelman die overkomt uit de jeugdopleiding van Manchester City. The Citizens namen de kersverse tweede doelman van Feyenoord in 2020 voor 350.000 euro over van Utrecht. De nieuwste concurrent van Bijlow, Timon Wellenreuther en Kostas Lamprou keepte zijn wedstrijden dit seizoen voornamelijk in het Onder 21-team van City, ondanks het feit dat zijn contract in het Etihad Stadium officieel op 1 juli van dit jaar afliep. Nu vervolgt hij zijn loopbaan dus in zijn vaderland, bij landskampioen Feyenoord.

Algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese haalt met Van Sas alweer de twaalfde zomeraanwinst voor de hoofdmacht van Feyenoord binnen. Eerder wist de Stadionclub Yankuba Minteh, Ondrej Lingr, Bart Nieuwkoop, Thomas van den Belt, Thomas Beelen, Luka Ivanusec, Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs, Lamprou en Wellenreuther te binden. Laatstgenoemde werd in het afgelopen seizoen al gehuurd van Anderlecht, maar is inmiddels volledig eigendom van Feyenoord. De Duitser lijkt tot Bijlow terugkeert van zijn polsbreuk de eerste keuze onder de lat voor trainer Arne Slot, al mag Van Sas proberen het hem lastig te maken.

Is dit een goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
21
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
1
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Olympique Marseille
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
22
PSV vist achter het net: target Zeno Debast maakt voor 16 à 18 miljoen transfer
3
Blunder stadionspeaker leidde tot hilariteit bij Roda: 'Tranen over de wangen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties