Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder: 'Misschien heel gek, maar dit kan het kantelpunt worden voor De Ligt'

Laatste update:

"Waar staat hij in zijn carrière, Wesley?", vraagt presentator Marcel Maijer van RTL7 in aanloop naar het Champions League-duel van Bayern met Lazio van dinsdagavond. "Hij heeft een moeizame periode gehad", doelt de analist op de diverse blessures van De Ligt in de afgelopen periode.

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’ | Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui

"Je wil graag spelen, als je die kans krijgt. Dan zeg je niet: 'Ik voel nog even hier wat'. Dan wil je aan de bak. Maar diep van binnen denk je: Ik ben niet honderd procent fit. Maar je gaat wel door en door en door. Dan ben je niet helemaal in goede doen", weet Sneijder uit ervaring.

"Hij omschrijft zelf dat hij niet wedstrijdfit was. En dat is hij nu wel", aldus de opgeluchte Sneijder. "Hij kijkt nu echt goed uit zijn ogen. En dat vond ik ook een tijdje minder. Hij was minder zelfverzekerd. En nu staat er wel weer een grote meneer."

"Om terug te komen op je vraag: waar hij in zijn carrière staat, gaan we nu zien", verwijst Sneijder naar het Champions League-treffen met Lazio. "En dat klinkt misschien heel gek, maar dit kan het kantelpunt worden voor Matthijs de Ligt"

"Als hij zich vanavond (dinsdagavond, red.) profileert, dan denk ik dat hij gewoon de rest van het seizoen uitspeelt. En dan moet hij het weer op gaan pakken. En dan krijgen we nog een fantastisch EK er achteraan. Dan ziet het er allemaal weer rooskleurig uit voor hem", zegt de optimistische analist tot slot van zijn betoog over De Ligt.

Basisplaats


Dayot Upamecano is geschorst voor de returnwedstrijd tegen Lazio in de achtste finale van de Champions League. Hierdoor kiest trainer Thomas Tuchel voor De Ligt achterin. De Nederlander vormt samen met Eric Dier het hart van de Bayern-defensie.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties