Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Dumfries lovend over teamgenoot na Roemenië - Nederland: 'Hij was geweldig!'

Laatste update:

Het meest lijkt Dumfries onder de indruk van Xavi Simons. "Xavi was echt geweldig vandaag, ook in het pressen, in het omschakelen", zegt de rechtsback van Inter voor de camera van Voetbalzone.

Donyell Malen is met twee doelpunten de gevierde man, maar blijft volgens Dumfries met twee voeten op de grond. "Donyell is nu natuurlijk even het mannetje, maar hij is een hele nuchtere jongen. Alle buitenspelers die we tot onze beschikking hebben hebben zoveel individuele kwaliteiten, die kunnen een wedstrijd openbreken. Dat zag je ook de eerste helft met Steven Bergwijn, die tussen de linies heel goed speelde en kansen creëerde."

Waar Dumfries zeer lovend is over zijn ploeggenoten, tempert Virgil van Dijk in de mixed zone de hosannastemming. "Wij moeten gewoon rustig blijven", aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal.

"We moeten niet gaan zweven. We hebben gewonnen, een goede wedstrijd gespeeld en nu is het tijd om voor te bereiden op een zware tegenstander. Of het nou Turkije of Oostenrijk wordt, het wordt een zware wedstrijd", besluit Van Dijk. Turkije ging met een 2-1 zege op Oostenrijk uiteindelijk naar de kwartfinale, die zaterdag om 21:00 uur wordt gespeeld tegen Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax presenteert nieuw thuisshirt met rode kraag voor seizoen 2024/25
2
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
'Turkije is een ren-je-rot-show. Daar wint het Nederlands elftal makkelijk van'
47
Jan Boskamp mist één speler op het middenveld van het Nederlands elftal
36
Driessen heeft opmerkelijke primeur over Oranje bij eventueel verloren finale
22
Man United betaalt afkoopsom en pikt keeperstrainer Ten Rouwelaar op bij Ajax
85

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties