Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta

Laatste update:

Bijzonderheden:


Er is nog genoeg om voor te spelen voor Atalanta. Vóór maandag stond het op 57 punten, drie punten achter nummer vijf AS Roma, dat ingehaald moet worden voor een Champions League-ticket. Atalanta had echter twee duels minder gespeeld, en moest onder meer nog op bezoek bij de hekkensluiter.

Meer: De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest

Die weerde zich uiterst kranig tegen de bezoekers uit Bergamo. Ze kwamen zelfs op voorsprong. Met zeventien minuten op de klok stuurde Emanuel Vignato ploeggenoot Loum Tchaouna op randje buitenspel weg, en de Franse aanvaller mikte precies langs Atlanta-sluitpost Marco Carnesecchi: 1-0.

Pas na de entree van Koopmeiners ging het beter lopen. De 21-voudig Oranje-international speelde een glansrol bij de gelijkmaker.

Koopmeiners gaf een prachtige bal op Mario Pasalic, die met het hoofd klaarlegde voor Gianluca Scamacca. Voor de voormalig PEC Zwolle-spits was het een koud kunstje om binnen te werken: 1-1.

De Atalanta-fans waren Koopmeiners al dankbaar, maar na minuut 63 al helemaal. De middenvelder kreeg de bal met fortuin voor zijn voeten, twijfelde niet, en schoof kiezelhard langs de aan de grond genagelde Vincenzo Fiorillo.

Salernitana kwam de treffer niet meer te boven, waardoor Atalanta op doelsaldo over Roma heen klimt (+25 tegenover +20). Marten de Roon speelde de hele wedstrijd namens Atalanta, terwijl Mitchel Bakker negentig minuten op de bank bleef.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

John van 't Schip kiest voor verrassende vervanger van geschorste Jorrel Hato
0
Slot gunt in laatste wedstrijd als Feyenoord-coach basisplek aan Jahanbakhsh
1
Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
6
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
9
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
27
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties