Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler verwijdert al zijn United-foto's en voedt speculaties met cryptische zin

Laatste update:

Diallo keerde afgelopen zomer terug van een verhuurperiode bij Sunderland, maar heeft sindsdien nauwelijks minuten gemaakt voor Manchester United. De linkspoot raakte in augustus geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij ruim vier maanden aan de kant stond en 22 wedstrijden van the Red Devils moest missen.

Meer: Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes | Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

De viervoudig international van Ivoorkust maakte op 30 december zijn rentree in het uitduel met Nottingham Forest (2-1), maar bleef in de daaropvolgende acht wedstrijden zes keer zonder in te vallen op de bank zitten. Tegen Fulham (1-2 verlies) kwam hij tien minuten voor tijd in het veld, terwijl hij tegen Tottenham Hotspur (2-2) niet bij de selectie zat.

Enkele weken geleden speelde Diallo zeventien minuten mee in het FA Cup-duel met Forest (0-1 zege), maar hij lijkt zelf niet blij te zijn met de kansen die hij krijgt van Ten Hag. Op X hebben Manchester United-supporters opgemerkt dat alle posts die te maken hebben met the Mancunians op Instagram verwijderd zijn door de rechtsbuiten. Op X staat alleen nog een video vanuit de kleedkamer van afgelopen weekend.

Met name de bio van Diallo op X, waar 'dit alles zal eindigen' in staat, leidt tot veel speculatie onder de supporters. De teller staat dit seizoen pas op 63 speelminuten verspreid over 3 duels voor de buitenspeler. Ten Hag geeft doorgaans de voorkeur aan Alejandro Garnacho op de rechtsbuitenpositie, waar Antony de laatste tijd vaak als invaller fungeert.

Diallo werd in januari 2021 voor iets meer dan twintig miljoen euro overgenomen van Atalanta en kreeg de eerste periode de tijd en ruimte om te wennen aan zijn nieuwe omgeving in Manchester. Een jaar later werd hij voor zes maanden verhuurd aan Rangers, waar hij in dertien duels drie keer scoorde.

In de zomer van 2022 werd hij een jaar gestald bij Sunderland, waar hij een uitstekende indruk maakte en in 42 wedstrijden goed was voor 14 doelpunten en 4 assists. De Ivoriaan werd toen verkozen tot PFA Fans' Player of the Year en Sunderland Young Player of the Year.

Meer nieuws

'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
2
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
23
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties