Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sporting met negen man ten onder tegen Marseille; Spurs zetten grote stap

Laatste update:

Sporting Portugal - Olympique Marseille 0-2
Sporting-verdediger Ricardo Esgaio kreeg in een tijdsbestek van drie minuten twee gele kaarten, waarbij hij bij zijn laatste overtreding ook nog een penalty veroorzaakte. De Portugees was veel te laat bij de bal en haalde Amin Harit neer in het strafschopgebied, waarna Mattéo Guendouzi de bal opeiste en via de binnenkant van de paal binnenschoot: 0-1. Tien minuten later maakte Alexis Sánchez, die deze zomer transfervrij overkwam van Internazionale, zijn zesde doelpunt van het seizoen.

Harit gaf de bal op een presenteerblaadje aan op de Chileen, die de niet te missen kans verzilverde: 0-2. De treffer werd in eerste instantie nog afgekeurd wegens vermeend buitenspel van Harit, maar de videoscheidsrechter draaide die beslissing terug. Dat deed de VAR niet nadat Pedro Gonçalves binnen één minuut ook twee gele kaarten kreeg. De middenvelder kreeg eerst een prent na een overtreding en lachte vervolgens cynisch richting arbiter José Hernández Hernández. Sporting moest daardoor met negen man verder. In de slotfase werd niet meer gescoord.

Tottenham Hotspur - Eintracht Frankfurt 3-2
Eintracht Frankfurt opende in Londen na een kwartier de score. Eric Dier leed balverlies aan de rand van zijn eigen strafschopgebied, waarna Daichi Kamada op aangeven van Sebastian Rode de 0-1 kon binnenschuiven. Heel lang konden de Duitsers echter niet genieten van de voorsprong, want een kleine zes minuten later zorgde Heung-Min Son na een fraaie steekpass van Harry Kane voor de gelijkmaker. Diezelfde Kane maakte in de 28ste minuut uit een penalty de 2-1, nadat hij zelf door Kristijan Jakic was neergelegd in het strafschopgebied van Frankfurt. De mooiste goal van de eerste helft was de laatste: Pierre Højbjerg gaf een voorzet op Son, die de bal in één keer uit de lucht nam. Doelman Kevin Trapp was kansloos: 3-1.

In de tweede helft kreeg Tottenham meerdere mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Ryan Sessegnon zag zijn inzet gestopt worden door Trapp, waarna de Duitse doelman met een tweetal reddingen ook Son het scoren onmogelijk maakte. Na een uur spelen moest Frankfurt tot overmaat van ramp verder met tien man, toen Lucas Silva Melo zijn tweede gele kaart kreeg. Toch wisten de bezoekers het nog spannend te maken via Faride Alidou, die een corner van invaller Mario Götze binnen wist te koppen: 3-2. In de blessuretijd kon Harry Kane de wedstrijd definitief beslissen, maar hij schoot zijn penalty over. Desondanks won Tottenham wel, waardoor het met zeven punten aan de leiding gaat in Groep D. Frankfurt staat laatste, met vier punten.

Champions League
Tottenham Hotspur
3 - 2
Eintracht Frankfurt

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties