Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Start Feyenoord het Champions League-avontuur met winst?

Laatste update:

Voor Feyenoord verlopen de laatste paar weken crescendo. Na ruime zeges op Almere City (6-1) en FC Utrecht (1-5) werd ook sc Heerenveen naar de slachtbank geleid: 6-1. Een prima generale dus voor de clash met Celtic op eigen veld. The Bhoys van manager Brendan Rodgers wonnen zaterdag zonder problemen van Dundee FC (3-0) en gaan fier aan kop in de Schotse Premier League.

Meer: Driessen ergert zich mateloos aan Slot: ‘Het is zó goedkoop en zó makkelijk’ | Arne Slot houdt vertrouwen in Feyenoorders die Ajax forse tik gaven

Pakt Feyenoord dinsdag direct drie punten in de Champions League? Win vijftig keer je inzet bij winst van de Rotterdammers in De Kuip. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Wint Feyenoord thuis van Celtic? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Feyenoord - Celtic

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
7
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
52
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
49
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
43
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties