Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn en Van Hooijdonk samen bij FC Twente? 'Bologna zet seinen op groen'

Laatste update:

Van Hooijdonk kwam dit seizoen pas 382 minuten in actie voor Bologna, verdeeld over 11 optredens. Slechts eenmaal wist de spits het net te vinden, tijdens een bekerduel met Hellas Verona (2-0 winst).

Vanwege zijn gebrek aan speeltijd is Bologna volgens Romano bereid mee te werken aan een huurtransfer van Van Hooijdonk. Of de nummer zeven van de Serie A ook denkt aan een definitieve uittocht, is vooralsnog onbekend.

Volgens Transfermarkt is Van Hooijdonk momenteel 5 miljoen euro waard. Bologna nam de voormalig jeugdinternational in 2021 voor slechts 735.000 euro over van NAC Breda. Dankzij zijn prestaties op huurbasis bij sc Heerenveen is Van Hooijdonk dus behoorlijk in waarde gestegen.

FC Twente
Mogelijk gaat Twente in de komende dagen actie ondernemen om Van Hooijdonk terug naar de Eredivisie te halen. Manfred Ugalde lijkt voor een recordbedrag naar Spartak Moskou te vertrekken en De Telegraaf wist donderdag al te melden dat de Tukkers sowieso op zoek gaan naar een vervanger.

De ochtendkrant noemde daarbij de namen van Myron Boadu (AS Monaco), Van Hooijdonk (Bologna), Noah Ohio (Standard Luik) en Lequincio Zeefuik (FC Volendam). Laatstgenoemde gaat komende zomer echter aansluiten bij AZ, zo werd vrijdag duidelijk. Door het nieuws van Romano lijkt Van Hooijdonk een serieuze optie voor Twente, dat momenteel derde staat in de Eredivisie.

Indien Van Hooijdonk daadwerkelijk naar Twente komt, kan men spreken van een transfer met een pikant randje. Sem Steijn, zoon van trainer Maurice Steijn, is momenteel een belangrijke kracht in Enschede. Steijn senior kan al langere tijd niet door een deur met Pierre van Hooijdonk, de vader van Sydney.

Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, nam bij ESPN alvast een voorschot op een eventuele samenwerking van de zoons bij Twente. "Dat zou echt fantastisch zijn. Dan maken we er een tv-programma van. Dan zetten we de vaders samen om de tribune, met een special effect dat je vroeger altijd bij All You Need Is Love had: de kiss cam."

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties