Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn ontmoet Slot op bijzondere plek: 'Monden vielen open'

Laatste update:

"We wisten het van elkaar niet," vertelt Steijn. "De monden van die mensen vielen wel open. We waren gewoon lekker aan het kletsen, ook over dat zij al vier punten waren kwijtgeraakt (in de Eredivisie, red.). Al pratende werden we toch gesommeerd om het vliegtuig in te gaan, omdat ze weg wilden. Toen liepen we het vliegtuig in, we waren de laatsten. We zaten niet naast elkaar, maar wel allebei aan het einde van het vliegtuig. Dat was hilarisch."

Meer: Keiharde conclusie: ‘Brobbey is een hele middelmatige speler geworden’ | ‘Hoe ik Berghuis voor de camera zag praten, dat is killing, klaar’

Sven Mislintat
De trainer ging ook in op de verhalen omtrent hemzelf en directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Steijn en de directeur zouden volgens Mike Verweij van De Telegraaf op een gegeven moment twee weken lang niet met elkaar gesproken hebben. "Het is logisch in een hectische periode dat het weleens schuurt tussen een td en een trainer. Je hebt ook allebei iets andere belangen. Een trainer is er voor de korte termijn, die wil snel resultaat."

"De td kijkt naar de lange termijn", gaat Steijn verder. "En dat geeft weleens spanning. Maar zoals ik van de week al zei, hij is op vakantie geweest, de rest van de staf is een paar dagen weggeweest. En vanaf donderdag hebben we de draad weer opgepakt. Er is al genoeg over gezegd en geschreven. Ik wil me nu concentreren op wat komen gaat."

Meer nieuws

Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
34
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
37
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties