Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen

Laatste update:

Kroes ziet Tahamata graag terugkeren als techniektrainer op Sportcomplex De Toekomst. "Ik zou hem heel graag terug willen hebben, maar ken de ins en outs van zijn vertrek niet. Simon is een fantastische trainer voor de jongste en iets oudere jeugd en een supergoed mens."

Volgens Kroes staat de deur bij Ajax open voor Tahamata. "Laten we kijken of we Simon op enig moment weer een heel mooi plekje op De Toekomst kunnen geven." Tahamata werkte in het verleden in twee verschillende periodes (2004-2009 en 2014-2024) als techniektrainer in de jeugdopleiding van Ajax.

Kroes gaat nu eerst op zoek naar stafleden voor de hoofdmacht. "We zoeken een oud-top-prof die tot in detail weet wat elke wedstrijd vraagt en wanneer. Dat is een stukje ervaring. Zo hebben we met onder anderen Jan Wouters, John Bosman en Ronald de Boer ook een aantal uitstekende specialistentrainers. Die gaan we ook bij het eerste betrekken om hun specifieke kennis over te brengen."

Interview Tahamata


Een maand geleden sprak Tahamata zelf met De Telegraaf. De voormalig buitenspeler gaf aan te balen van zijn vertrek bij Ajax. "De club is mijn hobby, voetbal en trainen zijn mijn hobby. Mijn hele leven staat in het teken van Ajax. Ach, het was zo pijnlijk allemaal."

Tahamata heeft een duidelijke mening over de handelwijze van Ajax. "Hoe wij omgaan met onze iconen is Ajax-onwaardig. John Heitinga stapte er als hoofdtrainer, met alle risico van dien, op verzoek van de club eerder in omdat hij een Ajacied is en werd prompt afgedankt. Michel Kreek werd effetjes weggestuurd, net als Winston (Bogarde, red.) en Gerald (Vanenburg, red.). Ik heb Winston en Gerald niet eens weg zien gaan, maar moest het gewoon lezen."

"Zo snel ging het", herinnerde Tahamata zich. "Daarna was ik aan de beurt. Wij verdienen dat niet. Als het zo doorgaat, houden we geen iconen meer over. Dat vind ik verschrikkelijk."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
3
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
9
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
20
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
23
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
385
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties