Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ster van Club Brugge gooit nieuw olie op het vuur na mysterieuze afwezigheid

Laatste update:

Skov Olsen schitterde zondag door afwezigheid toen zijn club op sociale media de selectie voor het maandagse competitieduel deelde. Geruchten staken de kop op over dat hij geblesseerd zou zijn, maar volgens hemzelf zit de vork anders in de steel. "Ik wou dat ik het team morgen (maandag, red.) kon helpen, maar de coach koos ervoor om mij uit te sluiten van het team. Ik ben niet geblesseerd, zoals het gerucht gaat. Ik wens het team het allerbeste. Kom op jongens", schrijft Skov Olsen in een inmiddels verwijderde Instagram Story.

Het bericht van de aanvaller voegt toe aan de onrust die er al een tijdlang heerst in Brugge. Zo zit trainer Carl Hoefkens op de schopstoel vanwege de teleurstellende resultaten, en belandden zowel Roman Yermchuk als Éder Balanta al in conflicten met hun coach. Ruud Vormer wordt dit seizoen helemaal niet gebruikt door Hoefkens en wordt op een naar eigen zeggen 'verschrikkelijke' manier de deur uitgewerkt in het Jan Breydelstadion. Een winters vertrek lijkt zo nagenoeg zeker voor de viervoudig Oranje-international.

Club Brugge hoopt zich op tweede kerstdag te herstellen van de midweekse bekerflater tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart kreeg in eigen huis met 1-4 op de broek van de huidige nummer tien van België. Noa Lang was in dat duel goed voor de enige Brugse treffer, maar moet tegen OH Leuven genoegen nemen met een plek op de bank. Bjorn Meijer verschijnt wel aan de aftrap. Hoefkens zal de goals van Skov Olsen gaan missen, daar hij met zes competitiegoals alleen Ferran Jutglà voor zich moet dulden.

First Division A
Club Brugge
1 - 1
Oud Heverlee Leuven

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
6
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
16
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties