Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Straf dreigt voor fans die spreekkoor over Mason Greenwood zongen

Laatste update:

The Athletic meldt namelijk dat LaLiga van plan is Osasuna te gaan straffen naar aanleiding van de spreekkoren jegens Greenwood, die zijn eerste minuten maakte in bijna twintig maanden tijd. Een official die bij de wedstrijd aanwezig was hoorde en noteerde het gezang, waardoor nu een onderzoek gestart kan worden. Het is niet bekend wat voor sancties dreigen voor Osasuna.

In gesprek met The Athletic ging Osasuna-trainer Jagoba Arrasate in op de spreekkoren. "Greenwood is een speler waarover het rechtssysteem zich uiteindelijk gebogen heeft", begint de coach. "De spreekkoren aan zijn adres zijn een slechte zaak. Maar dat geldt ook voor de spreekkoren richting Osasuna", aldus Arrasate, doelend op de Getafe-supporters die 'Fuck Osasuna' riepen tijdens de wedstrijd. "Als we het over spreekkoren hebben, moeten we het over álle spreekkoren hebben."

Bij een 2-2 stand kwam Greenwood het veld in. Met de aanvaller binnen de lijnen trok Getafe in de slotfase nog een overwinning over de streep. Hij had daar bovendien een klein aandeel in, aangezien hij de hoekschop verdiende waar de winnende goal van Nemanja Maksimovic uit gescoord werd. Door de winstpartij komt Getafe op zeven punten uit vijf wedstrijden in LaLiga, waardoor de club momenteel de negende plek bezet.

La Liga
Getafe
3 - 2
Osasuna

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
6
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
51
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
49
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
40
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties