Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen

Laatste update:

Sesko is bezig aan een fantastische reeks bij Leipzig. De Sloveen, die aanstaande zomer op het EK in Duitsland actief is, wist in zijn laatste zeven duels voor die Roten Bullen steeds eenmaal te scoren.

De 20-jarige Sesko, die eind deze maand zijn verjaardag viert, scoorde zondag dus opnieuw in het duel met Eintracht Frankfurt (2-2) en vijzelde zijn seizoentotaal in de Bundesliga op naar veertien. Inclusief Champions League en DFB-Pokal staat de teller op achttien.

In het tot medio 2028 doorlopende contract van Sesko zijn enkele prestatie-gerelateerde clausules opgenomen. Dankzij niet nader gespecificeerde prestaties kon Sesko zijn clausule van vijftig miljoen euro verhogen. Dat is hem gelukt, nu het definitieve bedrag is vastgesteld op 65 miljoen.

Dat bedrag had nog hoger kunnen uitvallen, benadrukt Hinze. Het clausulebedrag had op kunnen lopen naar maximaal 75 miljoen, maar aan de vereisten die daarvoor hadden kunnen zorgen, wist Sesko niet te voldoen.

Sesko kwam vorig seizoen pas over van Red Bull Salzburg, dat 24 miljoen euro overhield aan de verkoop van de 27-voudig international (11 goals). In zijn eerste en enige jaar voor Leipzig heeft hij dusdanig veel indruk gemaakt, dat Chelsea, Manchester United en Arsenal aan hem gelinkt werden.

Volgens de laatste berichten uit de Engelse media heeft Arsenal de beste papieren om Sesko binnen te hengelen. The Telegraph schreef enkele dagen geleden nog dat the Gunners 'serieuze interesse' hebben in de Sloveen, die bij een daadwerkelijke transfer naar het Emirates Stadium moet concurreren met Kai Havertz, Gabriel Jesus en Eddie Nketiah.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
2
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
2
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
41
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
237
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties