Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico kan bij eventuele transfer naar Barça mogelijk niet in Europa spelen

Laatste update:

Het betekent tegelijkertijd dat er voor Barcelona misschien een dilemma wacht in de komende weken. De Catalanen zouden namelijk nog niet klaar zijn op transfermarkt en indien er in de laatste dagen voor de deadline nog zaken worden gedaan, kunnen een of meerdere aanwinsten niet worden ingeschreven voor de Europa League. Barcelona wil volgens de berichten vanuit Spanje in ieder geval nog een spits en een linksback - een vacature waarvoor Ajacied Nicolás Tagliafico nadrukkelijk in beeld is - aan de selectie toevoegen.

Indien er daadwerkelijk nog spelers komen, zal Barcelona moeten kiezen wie van de aanwinsten wordt ingeschreven. De regels van de UEFA schrijven voor dat er tijdens de winterse transferwindow maximaal drie spelers mogen worden ingeschreven. Die plekken zijn op dit moment vergeven aan Alves, Torres en Traoré, waardoor Jutglà en Abde volgens Sport na de winter in ieder geval niet in de Europa League speelgerechtigd zullen zijn.

Het tweetal kan niet worden geregistreerd als spelers van het tweede elftal, omdat ze nog geen twee jaar bij Barcelona spelen. Spelers kunnen volgens de regels van de UEFA alleen zo geregistreerd worden als ze minimaal twee jaar bij een club spelen. Jutglà en Abde werden afgelopen zomer door Barcelona overgenomen van Espanyol en Hercúles. Barcelona neemt het in februari in de tussenronde van de Europa League op tegen Napoli.

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
14
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties