Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag en Manchester United grijpen mis: toptalent gaat verlengen in Bundesliga

Laatste update:

Gadiri Camara, de zakelijke vertegenwoordiger van Tel, is momenteel in München om de laatste plooien glad te strijken. Het is onduidelijk hoeveel meer de Franse jeugdinternational gaat opstrijken bij Bayern München, al kan hij vermoedelijk een flinke salarisverhoging tegemoet zien. De Duitse grootmacht ziet in Tel nog altijd een absolute topspits voor de toekomst.

Meer: Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes | Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

Naar verluidt hoopte Manchester United Tel komende zomer naar Old Trafford te halen. Manager Erik ten Hag ziet in de rechtspoot een veelzijdige goaltjesdief die als spits, maar ook op de flanken wat kan toevoegen aan het aanvalsspel van the Red Devils. Die plannen gaan met de naderende contractverlenging van Tel in München dus niet door.

Plettenberg vroeg zich in een eerder stadium al af of Tel openstond voor een vertrek bij Bayern München, waar hij momenteel nog tot medio 2027 vastligt. Het toptalent wil in Beieren uitgroeien tot een clublegende, al is hij wel van mening dat hij meer kansen hoort te krijgen. Of Tel naast zijn nieuwe contract ook toezeggingen heeft gekregen wat betreft speeltijd, is vooralsnog onbekend.

Tel speelt sinds de zomer van 2022 voor Bayern München, toen hij overkwam van Stade Rennes. De Duitse grootmacht telde destijds 20 miljoen euro voor hem neer. Hoewel Tel het in de Allianz Arena vaak moet doen met invalbeurten, is zijn marktwaarde volgens Transfermarkt al gestegen naar 50 miljoen euro.

Sinds zijn vertrek naar Duitsland speelde Tel slechts 1.462 minuten in de hoofdmacht van Bayern München, verdeeld over 59 optredens. Daarin was het Franse toptalent goed voor dertien doelpunten en vier assists.

Na de overname door INEOS wil Manchester United zich richten op het binnenhalen van jonge talenten, die kunnen uitgroeien tot wereldsterren. De clubleiding is van mening dat Tel die potentie heeft, maar grijpt dus mis. De jonge aanvaller werd in Manchester gezien als de ideale opvolger van een landgenoot, daar het contract van Anthony Martial over ruim vier maanden afloopt.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties