Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten

Laatste update:

Eerder op de dag bracht journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad naar buiten dat the Reds zich officieel hebben gemeld bij Feyenoord. De Stadionclub heeft geen gelimiteerde afkoopsom in het contract van Slot staan, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese kan vragen wat hij wil. Nadat eerder kwaliteitskrant The Times het nieuws van Gouka bevestigde, komt The Athletic met meer details.

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Zoals eerder vermeld wil Slot de overstap naar Liverpool graag maken, maar volgens Crafton en David Ornstein van The Athletic is het openingsbod van 9 miljoen euro resoluut van tafel geveegd. Feyenoord zet in op een hoger bedrag voor de succescoach.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde aan Voetbal International de gesprekken tussen Feyenoord en Liverpool. De Telegraaf wist al te melden dat de Rotterdammers zich niet zomaar zouden neerleggen bij een vertrek van Slot. "In de komende dagen zal moeten blijken of Liverpool bereid is het bedrag op tafel te leggen dat Feyenoord verlangt. Dat zal aanzienlijk meer zijn dan 10 miljoen euro."

Liverpool is druk op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, daar Jürgen Klopp na acht seizoenen gaat vertrekken. In Engeland krijgt de Bergentheimer grote schoenen om te vullen: Klopp legde als manager van Liverpool onder meer beslag op de Champions League en Premier League, waardoor hij niet meer stuk kan bij de trouwe aanhang van de club.

Slot leidde Feyenoord onder meer naar de landstitel in 2023 en de bekerwinst afgelopen zondag tegen NEC (1-0). Daarnaast bereikte hij in zijn eerste seizoen met de Rotterdammers de finale van de Conference League, die met 1-0 werd verloren van AS Roma. Alleen de Johan Cruijff Schaal ontbreekt nog als Nederlands eremetaal in zijn prijzenkast.

De Telegraaf kwam woensdagochtend vroeg al met het nieuws dat Feyenoord denkt aan FC Twente-trainer Joseph Oosting. Volgens de ochtendkrant hebben de Rotterdammers de huidige trainer van de Tukkers 'op de radar als mogelijke vervanger'. De regerend landskampioen oriënteert zich duidelijk alvast op de trainersmarkt, daar een vertrek van Slot zeer waarschijnlijk lijkt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
0
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
19
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
9
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
20
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties