Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent wees Premier League-clubs af: 'Kijk alleen al naar Chelsea'

Laatste update:

"Ik stond op het punt om een bezoekje te brengen aan Tottenham Hotspur, maar heb uiteindelijk afgezegd omdat Leipzig alles tot in de puntjes had geregeld en mij erg graag wilde hebben. Ik ben een jonge speler en wil dan niet naar een grote club gaan zonder zeker te weten of ik ga spelen en of ik mij daar wel kan doorontwikkelen. Ze hadden me ook direct kunnen verhuren, dat gebeurt vaak bij Engelse clubs", zegt de drievoudig international in gesprek met de Daily Mail.

"Kijk alleen al naar Chelsea en het talent dat daar rondloopt, maar die spelers worden allemaal verhuurd. Je wil toch niet dat, wanneer je voor een club tekent, je na twee trainingen hoort dat ze iemand anders voor jouw positie hebben gekocht? En ook nog eens voor het dubbele wat jij gekost hebt. Ik weet dat mijn transfer veel mensen heeft verrast, maar ik heb hier alles wat ik nodig heb. Ik wilde erg graag in de Bundesliga spelen." Burke heeft inmiddels vier competitieduels voor Leipzig achter zijn naam staan.

Heeft Oliver Burke de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
5
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
13
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
23
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties